Fujitsu LTCA

Klasseledende ytelse

LTCA modellen til Fujitsu har klasseledende ytelse over hele arbeidsområdet, men det virkelig unike er at den kombinerer det med et svært tiltalende design som har vunnet tre internasjonale designpriser. Fås i en lett og elegant sølvfarge.

Tilstedeværelsessensor

En ny og energibesparende funksjon er automatisk deteksjon av tilstedeværelse i rommet med tilhørende automatisk reduksjon av temperaturen med inntil 4 grader. Maskinen er også utstyrt med vedlikeholds varmefunksjon (10°C.)

Designet fra bunnen av for maksimal effekt i Norsk klima

Kombinasjonen av optimal softwarestyring og en nyutviklet høyteknologisk kompressor gjør det mulig å utnytte energien i uteluften selv ved -20°C. Varmekapasiteten er ekstremt høy og best i klassen ned til den fabrikkgaranterte driftsgrensen på -20°C.

Lavt støynivå

Denne pumpen har en ekstremt stillegående innedel. Med 21B(A) ved laveste viftehastighet er den blant de aller beste i klassen. Samtidig har den viftekapasitet på linje med vesentlig større modeller ved høy viftehastighet.

Ukes-ur med temperaturstyring

Premium modellen er utstyrt med ukesur med temperaturstyring, dette muliggjør optimal energi økonomisering uten at det går ut over komforten.